Virksomheder

Opstart af strategisk parternskab

Nå man som virksomhed vil indgå i et strategisk partnerskab er det meget vigtigt at man forstår hvordan partnerskabet kommer til at påvirke forretningen. Strategisk partnerskab er bygget på en rammeaftale og derfor er der mulighed for at udfører en lang række opgaver over længere tid.

Dette giver stabilitet for medarbejderne, mulighed for at planlægge fremtidige projekter i porteføljen og ikke mindst så er der en udsigt til større omsætning uden usikkerheden ved at byde på projekterne. Men træerne vokser ikke ind i himlen og der er også udfordringer.

Gør tingene anderledes

Virksomheder i strategisk partnerskab

Arkitekt

I et strategisk partnerskab skal arkitekten udfolde sin kreativitet inden for nye rammer. Der er flere om den tidlige design proces, standardisering og muligheden for at følge projektet helt til dørs. Muligheder og udfordringer der kræver høj faglighed, fleksibilitet og empati.

Rådgiver

At levere løsninger der er passer til det enkelte projekt virker måske indlysende. Men i et strategisk partnerskab er et af de steder man kan hente store effektiviserings besparelser at processerne bliver standardiserede og løsningerne skabes med blik på projekterne i porteføljen.

Entreprenør

Når man får mulighed for at påvirke byggeprocessen lige fra den tidlige design fase er der mange muligheder, lige fra tidlig mobilisering, sørge for bygbare løsninger og optimeret materiale forbrug. Men hvordan er konstruktivt involveret i designfase med respekt for andres faglighed.

Leverandør

I et strategisk partnerskab er der en langsigtet horisont og en række projekter hvor man kan skabe volumen og stabile leverancer over længere tid. Udfordringen er at man skal kunne åbent diskutere faktiske omkostninger og lave troværdige markedspris analyser.

Her du spørgsmål eller kommentarer?